تور دبی :
امارات متحده عربی با حروف UAE نوشته می شود. مساحت کلی این کشور 82880 کیلومتر مربع، از شمال و شمال غربی به خلیج فارس، از جنوب و جنوب غربی به عمان و عربستان سعودی، از سمت غرب به قطر و عربستان سعودی، و از سمت شرق به دریای عمان و عمان محدود می شود. بر خلاف بیابان های شنی در این مسیر شما شاهد گسترش فضای شهری به نحو چشمگیری هستید. امارات مجموعه ای است که در سال 1971 توسط امارت های شیخ نشین دبی ، شارجه، عجمان، فجیره، رأس الخیمه و ام القیوین به وجود آمد و شیخ نشین ابوظبی به عنوان پایتخت امارات برگزیده شد. رئیس دولت، شیخ خلیفه بن زاید آل نیهان و همچنین حاکم ابوظبی و شیخ محمد بن راشد آل مکتوم به عنوان نماینده، حاکم دبی و نخست وزیر امارات می باشد. جمعیت امارات در نیمه اول سال 2006، 8/2 میلیون نفر بود که بر اساس سرشماری نفوسی سال 2010 به 26/8 میلیون نفر رسید.زبان عربی، زبان ملی و زبان انگلیسی زبان تجارت محسوب می شود. اکثریت گسترده ای از این جمعیت دموگرافیک در شهر های ابوظبی و دبی ساکنند. طبق اطلاعات اداره آمار دبی منتشره در تاریخ 2011 جمعیت دبی حدود 2 میلیون نفر در شب و 3 میلیون نفر در روز اعلام گردیده است.امارات متحده عربی (U.A.E) پایتخت: ابوظبی ساختار سیاسی جمهوری فدرالی (Constitutional federal) متشکل از 7 شیخ نشین به ابوظبی، دبی ، شارجه، عجمان، ام القوین، رأس الخیمه، و فجیره در سال 1971.
هر ساله در تاریخ 2 دسامبر، مراسم روز ملی در کشور امارات برگزار می شود. این جشن برای دولت امارات و دبی بسیار حائز اهمیت است. پرچم دبی متشکل از سه نوار افقی با اندازه های مساوی به رنگ های سبز (بالا)، سفید و مشکی به همراه یک نوار پهن قرمز عمودی در سمت اتصال پرچم به میله است.
شهر بندری دبی ، جاذبه های گردشگری بسیار زیادی دارد که می توان آن را به دو بخش جاذبه های گردشگری مدرن و جاذبه های گردشگری تاریخی و طبیعی تقسیم بندی کرد.
دبی در اکثر موارد از سایر امارت های کشور امارات متحدی عربی متمایز است بطوریکه درآمد نفتی دبی ، تنها 6% از کل درآمدهای این امارت است. از مهمترین منابع درآمد دبی می توان به فروش ملک به اتباع خارجی در مناطق آزاد، اعطای اقامت دبی به اتباع خارجی، واسط صدور کالا به اقصی نقط جهان، ترانزیت کالا و مسافر، خدمات گردشگری نظیر هتل های فراوان دبی و منطقه آزاد جبل علی اشاره کرد.
بندر دبی ، از مهمترین بنادر برای تولیدکنندگان و تجار سراسر جهان است و اکثر بانک ها و موسسات مالی و بازرگانی در منطقه بندری دبی واقع شده اند. اتصال به آبهای بین المللی و وجود بستر مناسب حمل و نقل هوایی و دریایی در دبی ، سبب شده که دبی از دهه 80 میلادی به بعد به سرعت توسعه یابد و سرمایه گذاران را از سراسر جهان برای سرمایه گذاری و شراکت در این بستر مناسب اقتصادی به دبی بکشاند. همچنین، راه اندازی پروژه های بزرگ و مهمی مانند شهر اینترنتی دبی و شهر رسانه دبی و نیز ساخت بزرگترین مراکز خرید جهان، بلندترین برج جهان، توسعه صنعت گردشگری و ساخت لوکس ترین هتل ها، از جمله مواردیست که باعث بالا رفتن شاخص رونق اقتصادی در دبی شود.
وجود مراکز خرید و بازارهای فراوان، دبی را به بزرگترین مرکز خرید خاورمیانه تبدیل کرده است و میزبان برندهای معروف از سراسر جهان است.
هرساله جشنواره بزرگی در زمستان به نام جشنواره خرید دبی برگزار می شود. در دبی، مالیات فروش مستقیم اخذ نمی شود و حقوق گمرکی بسیار پایینی در زمان ورود کالا به دبی دریافت می شود که سبب شده قیمت تمامی اجناس عرضه شده در فروشگاه ها و مراکز خرید دبی بسیار مناسب باشد. در دبی بسیاری از کالاها نظیر لوازم الکترونیکی، طلا و جواهرات، کیف و کفش، عطر و ادوکلن، لباس های فاخر، و سایر اجناس با قیمت های باور نکردنی به فروش می رسند.
مراکز خرید دبی، همگی لوکس و مجهز بوده و سیستم های خنک کننده قوی، کافی شاپ و رستوران، پارکینگ های وسیع رایگان، سالن های سینما و امکانات بسیاری برخوردار می باشند.
دبی در سال ۲۰۱۳ توانست نام خود را بعنوان برگزارکننده اکسپو 2020 ثبت کند. اکسپو، پس از جام جهانی فوتبال و المپیک، بزرگترین رویداد مهم جهان است و به المپیک شکورها معروف است. این نخستین بار است که یک شهر از خاورمیانه میزبان این گردهماییت. کارشناسان اقتصادی، درآمد دبی حاصل از برگزاری اکسپو، بیش از 23 میلیارد دلار اعلام کرده اند.
حمل و نقل شهری در دبی توسط «سازمان جادهها و حمل و نقل» کنترل میشود. دولت دبی بشدت در حال سرمایه گذاری بر روی حمل و نقل عمومی در سطح شهر دبی است اما طی آمار منتشر شده از سوی شهرداری دبی ، تعداد 1/021/880 دستگاه خودرو در دبی وجود دارد و فقط 6% از ساکنان دبی از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می کنند که این پدیده باعث بروز ترافیک های سنگین در برخی ساعات شبانه روز در دبی شده است.